Woningfotografie

Als woningfotograaf heb ik als doel om samen met de klant tot een perfect eindresultaat te komen. Omdat iedere woning uniek is, lever ik graag maatwerk. Ik streef altijd naar het meest realistische beeld van de woning. Bij iedere woning kijk ik naar bijzonderheden en pluspunten die ik kan uitlichten in de foto’s en video’s. Ik fotografeer woningen bewust niet met een overdreven groothoeklens, zo schep ik geen valse verwachtingen voor de potentiële kopers. 

Om de woning nog beter uit te lichten op Funda bied ik twee soorten video’s aan. De standaard video is een doorloop video waarbij ik hier en daar een uniek detail van de woning uitlicht. In de uitgebreide video presenteer je als makelaar de woning in beeld en geluid. Hierdoor heb je de kans om de potentiële koper net iets meer informatie te geven dan in een standaard presentatie.

Ter voorbereiding krijgt iedere verkoper van mij een handleiding met tips voor het opruimen/netjes maken van de woning. Voordat ik begin met het maken van de beelden loop ik altijd een rondje door de woning. Samen met de klant kan ik dan kijken wat eventueel nog weggehaald moet worden of juist willen toevoegen. Zo komen we samen tot een perfect eindresultaat.  

Als extra promotiemateriaal voor de verkoop van de woning bied ik een social media pakket aan.  Met dit pakket geef je extra aandacht aan de verkoop van de woning en til je de social media pagina van jouw makelaardij naar een ander level.
Bij dit pakket ontvang je onder andere een Reel. Dit is een kort filmpje waar ik op een leuke en snelle manier de woning laat zien. Ook worden de foto’s in het gewenste formaat geleverd met eenmalig een gratis grafische opmaak zodat de woning goed overkomt bij de volgers. Het pakket is extra af te nemen. 

Ik ben flexibel en garandeer een snelle levering van het beeldmateriaal.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw makelaarskantoor of ben je benieuwd naar de kosten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. 

Professionele woningfotografie 

  • Set professionele foto’s 

Video’s

  • Standaard video
  • Uitgebreide video 
 

Socials

  • Posts voor op Facebook en Instagram 
  • Reel

Drone beelden

  • Drone foto’s 
  • Drone video

Alle opties zijn te combineren tot verschillende pakketten en maatwerk is mogelijk.

Standaard video

Reel

Uitgebreide video